Osa-aikainen siivooja Tuusulaan, Lassila & Tikanoja Oyj, Tuusula

Osa-aikainen siivooja Tuusulaan, Lassila & Tikanoja Oyj, Tuusula

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Ei lainkaan - 1v
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
05.7.2019 klo 02:31:58

Jatkuva haku: 
Ei

Lassila ja Tikanoja

Kaipaatko lisätyötä toisen työn ohelle? L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme

SIIVOOJAA

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Tuusulaan.Kohteesi on hoivakohde eli odotamme sinulta aurinkoista asennetta työhön. Työaikasi ovat ma ja to klo 9.00 - 13.30. Hyville tekijöille voi mahdollisesti olla lisätuntejakin tarjolla :)

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustöistä ja erityisesti arvostamme terveydenhuoltoalan siivouskokemusta. Alan opinnot luetaan eduksesi ja huomioidaan palkassa, mutta eivät ole välttämättömiä. Työskentelet kohteessa, jossa puhtaudella todella on merkitystä, joten asenteen siivousta kohtaan on oltava kunnossa! Työhösi kuuluu myös paljon asiakaspalvelua, joten olethan valmis kommunikoimaan asiakkaan kanssa suomeksi ja positiivisella asiakaspalveluasenteella.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksella!

Käytössäsi ovat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Panostamme myös esimiestyöhön ja haluamme ylipäätään huolehtia siitä, että voit hyvin sekä työajalla että sen ulkopuolella!

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat :)

Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja tehtävästä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

Muista myös tsekata meidän ihanan Katarzynan uratarina yrityksessämme! https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: