Myymälänhoitaja OUTLET-myymälään

Myymälänhoitaja OUTLET-myymälään

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Kerava
Vaadittavat koulutukset: 
Lisätietoja: 
Tehtävään soveltuva koulutus
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Englanti
Taso: 
Hyvä
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Kokemus myyntityöstä ja/tai ammattikeittiöstä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
13.8.2019 klo 01:05:45

Jatkuva haku: 
Ei

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja-kalusteita. Tehtävämme on auttaa ammattikeittiöitä menestymään. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Metoksen tuotteiden OUTLET -myymälä sijaitsee Keravan tehtaan ja pääkonttorin yhteydessä Keravalla hyvien yhteyksien varrella.

OUTLET -myymälässä myydään mm. valikoimasta poistuvia, messuilla ja demo-käytössä olleita laitteita. Myyntivalikoimassa on myös jonkun verran täydentäviä keittiötarvikkeita noutoasiakkaille.

Työ OUTLET -myymälässä on monipuolinen yhdistelmä varasto- ja konttorityötä. Myymälänhoitajana vastaat tuotteiden hyllyttämisestä, hinnoittelusta, tarjousten teosta ja myymisestä asiakkaille. Tarvittaessa purat pakkauksia, teet uudelleenpakkaamista ja laitteiden siistimistä. OUTLET-tuotteita myydään myös verkkokaupassa ja vastuullasi on OUTLET- verkkokaupan sivujen päivittäminen, johon kuuluu myös tuotetekstien kirjoittaminen ja tuotteiden valokuvaaminen.

Työ on monipuolista, jossa jokainen päivä on taatusti erilainen. Monipuolisuus edellyttää, että pidät työn vaihtelevuudesta, olet joustava, haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhteistyössä metoslaisten kanssa ja omaat positiivisen palveluasenteen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ammattikeittiöiden tuotteissa ja myynnissä. Toivomme myös, että haluat kehittää OUTLET-myymälän palveluita niin myymälässä kuin verkossa.

Uskomme, että tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus myyntityöstä ja/tai ammattikeittiöstä antavat sinulle parhaat onnistumisedellytykset. Tärkeintä on kuitenkin halu tehdä monipuolista työtä toimialan markkinajohtajan tuotteiden parissa. Työskentelykielenä on suomi. Englannin kielen taitoa tarvitset asiakastyössä jonkin verran ja ruotsin kielen osaaminen on sinulle eduksi.

Tule mukaan ammattikeittiömaailmaan! Otamme Metoksella ilolla vastaan uudet työntekijämme ja annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemus ja liitä CV osoitteessa www.metos.com/tyopaikat 25.8.2019 mennessä. Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Juha Björklund, puh. 0400 483511.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: