Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä HUS Hyvinkään sairaalassa

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä HUS Hyvinkään sairaalassa

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Työn sijainti: 
Hyvinkää
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
tai hoitoalan opiskelija
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Perustaidot
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
18.12.2019 klo 10:07:02

Jatkuva haku: 
Kyllä

Hei, sairaanhoitaja ja lähihoitaja, haemme joukkoomme lisää erikoissairaanhoidon osaajia keikkatyöhön HUS Hyvinkään sairaalaan sekä myös muihin HUS:n sairaaloihin.

Me Seuressa haluamme, että potilaat vastasyntyneistä vanhuksiin, saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Oletko erikoissairaanhoidon harjoittelun menestyksekkäästi suorittanut hoitoalan opiskelija, lomamatkakassaa keräävä ammattilainen tai vaikka eläkkeellä oleva konkari? Haluamme juuri sinut työkaveriksemme!

HUS sairaaloissa eniten töitä on tarjolla mm. lastensairaanhoidossa, päivystyksissä, psykiatriassa ja eri erikoisalojen vuodeosastoilla esim. sisätautien ja kirurgian osastoilla. Kerro meille millä erikoisalalla haluaisit työskennellä ja missä sairaaloissa. Töitä on tarjolla eniten Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon ja Hyvinkään sairaaloissa. HUS:n sairaaloihin voit tutustua täältä https://www.hus.fi/hus-tietoa/sairaanhoitoalueet/Sivut/default.aspx.

Palkkaus:
– Pätevän sairaanhoitajan palkka: 16,28 €/t
– Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67 €/t
Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyö ja kokemuslisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
– sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta erikoissairaanhoidosta (esim. sisätaudeilta, kirurgiasta, lastensairaanhoidosta, päivystystyöstä, psykiatriasta) viimeisen viiden vuoden ajalta
– sairaanhoitajaopiskelijoita, joilla on erikoissairaanhoidon harjoittelu suoritettuna lähiaikoina ja riittävää osaamista työskentelyyn

Onhan sinulla myös:
– Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/
– Osaamista Uranus tai Apotti- potilastietojärjestelmistä. Jos ei ole, koulutamme sinut ennen työn aloitusta.
– HUSin edellyttämä LOVe-lääkehoidon verkkosuoritukset. Jos sinulla ei tätä vielä ole, tarjoamme mahdollisuuden sen suorittamiseen.

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä. Opiskelija kerrothan lisäksi tarkasti suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1691. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: