Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja) Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja) Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Lisätietoja: 
Edellytämme palvelukotityöntekijältä lähihoitajan koulutusta tai aiempaa vastaavaa koulutusta (perushoitaja, mielenterveyshoitaja)
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.1.2020 klo 07:58:19

Jatkuva haku: 
Ei

Kirkkopihan palvelutalo on aloittanut toimintansa v. 2003. Talossa on 31 palveluasuntoa sekä 5-paikkainen ryhmäkoti, asukkaat ovat ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä. Lisätietoja Kirkkopihasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/kirkkopiha

Haemme Kirkkopihan palvelutaloon positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, kokemusta vanhus- ja vammaistyöstä, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä voit olla yhteydessä palveluesimies Annamaija Päiväseen 050 378 4414 tai annamaija.paivanen@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.1.2020 täyttämällä hakulomake verkkosivuillamme. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: