Osa-aikainen sairaanhoitaja Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Osa-aikainen sairaanhoitaja Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, mutta myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.1.2020 klo 07:58:04

Jatkuva haku: 
Ei

Kirkkopihan palvelutalo on aloittanut toimintansa v. 2003. Talossa on 31 palveluasuntoa sekä 5-paikkainen ryhmäkoti, asukkaat ovat ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä. Lisätietoja Kirkkopihasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/kirkkopiha

Haemme Kirkkopihan palvelutaloon positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa osa-aikaiseksi 50 prosentin työajalla. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.8.2020 asti. Työ on kaksivuorotyötä, aamupainotteisesti. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, mutta myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vanhus- ja vammaistyöstä ovat eduksi. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä voit olla yhteydessä palveluesimies Annamaija Päiväseen 050 378 4414 tai annamaija.paivanen@yrjojahanna.fi

Tule osaksi yhteisöllistä joukkoamme ja hae tehtävää viimeistään 19.1.2020 täyttämällä hakulomake verkkosivuillamme. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: