Sairaanhoitaja Riihikallion palvelukortteliin Tuusulaan

Sairaanhoitaja Riihikallion palvelukortteliin Tuusulaan

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja: 
Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, mutta myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3.
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
14.1.2020 klo 07:58:47

Jatkuva haku: 
Ei

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.

Haemme Riihikallion ryhmäkotiin positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, mutta myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta ovat eduksi. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Kaarina Koskiniemeen 040 457 7641 tai sähköpostitse kaarina.koskiniemi@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-14.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.1.2020 täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: