Kirjanpitäjä - Tilitoimisto WinWin Oy - Helsinki tai Järvenpää

Kirjanpitäjä - Tilitoimisto WinWin Oy - Helsinki tai Järvenpää

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Määräaikainen työ
Päivä-, vuoro- tai iltatyö
Osa-aikatyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Ei määritelty
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Erinomainen
Vaadittu aikaisempi työkokemus: 
Arvostamma työkokemusta sähköisestä kirjanpidosta tilitoimistossa.
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
13.2.2020 klo 08:49:18

Jatkuva haku: 
Ei

Tilitoimisto WinWin Oy on vuonna 1991 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka palvelualueena on Helsinki sekä koko pääkaupunkiseutu. Toimipisteemme sijaitsevat kahdessa eri paikassa. Toinen niistä on tilitoimistomme Helsingissä, Malmilla ja toinen Järvenpäässä.

Tilitoimisto WinWin Oy:n palveluksessa on useita kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon eli KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpidon ammattilaisia. Jatkuva koulutus ja ajantasainen kirjallisuus pitävät henkilöstön ammattitaidon jatkuvasti korkealla tasolla.

Tilitoimistopalvelumme on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille. Huolehdimme, että yrityksesi taloushallinto on hoidettu oikein, ajallaan ja tehokkaasti. Katso lisää sivuiltamme https://www.winwin.fi/.

Haemme Malmin tai vaihtoehtoisesti Järvenpään toimistolle ammattitaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden kuukausittaisesta kirjanpidosta. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisella ja vuorovaikutteisella asenteella.

Sinulla on käytännön kokemusta tilitoimistosta ja sähköisestä kirjanpidosta. Osaat tavanomaiset MS-Officen ohjelmistot. Meillä on käytössä Netvisor ja Fennoa. Niiden tai muun sähköisen kirjanpitojärjestelmän tuntemus on eduksi.

Palvelukielenä on suomen kieli ja sen suullinen ja kirjallinen hallinta on tärkeää.

Arvostamme hyvää asiakaspalveluasennetta ja yrittäjähenkeä. Olet tarkka ja tunnollinen. Tuot ajatuksesi rohkeasti esille WinWin Oy:n mukavassa ja sopivan kokoisessa tiimissä.

Mahdollinen palkanlaskentakokemus ja tilinpäätöstaito ovat sinulle plussaa.

Tarjoamme sopivalle henkilölle itsenäisen tehtävän ja hyvät puitteet päästä nauttimaan työn hedelmistä alan ammattilaisten joukossa.

Henkilönä olet avoin ja mutkaton. Haluat kehittyä ja kehittää.

Tartu haasteeseen ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian www.operaria.fi -sivuston kautta linkistä https://rekry.operaria.fi/jobs/827866-kirjanpitaja-tilitoimisto-winwin-o...

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa rekrytointiprosessissa. Lisätietoja antaa Juha Aaltonen numerosta 044 984 7636 tai juha.aaltonen@operaria.fi.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: