Tuusulan kunta hakee vakinaista tontti-insinööriä

Tuusulan kunta hakee vakinaista tontti-insinööriä

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
13.2.2020 klo 12:29:26

Jatkuva haku: 
Ei

Haemme Tuusulan kunnan maankäytön palveluyksikköön vakinaiseen tehtävään tontti-insinööriä.

Tontti-insinöörin tärkeimmät tehtävät ovat tonttien varaus- ja luovutuskirjavalmistelu sekä niihin liittyvät neuvottelut sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Luovutusprosessien kehittäminen ja sopimusseuranta ovat myös iso osa tehtäväkenttää. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tontti-insinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3476,93 euroa/kk. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on vähintään maanmittausalan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto tai tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto.

Edellytämme sinulta paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa sekä kiinnostusta työskennellä tiimissä. Eduksi luetaan kokemus kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät neuvottelutaidot sekä aikaansaava ote.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen su 23.2.2020 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätiedot: maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen 040 314 4557, etunimi.sukunimi@tuusula.fi

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: