Kesätyö Sairaanhoitaja Psykiatria

Kesätyö Sairaanhoitaja Psykiatria

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Kesätyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
16.3.2020 klo 01:00:24

Jatkuva haku: 
Ei

HUS Psykiatria, psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjalla on osastoja kolmessa sairaalassa:
Kellokosken sairaalassa psykoosikuntoutusosastot P60, P40 ja P50 ja oikeuspsykiatrian osastot P10, P20 ja P30 ,
Peijaksen sairaalassa psykoosien hoito-osasto P1 (Vantaa) ja avohoidossa (TEKO)
Jorvin sairaalassa psykoosien hoito- ja vastaanotto-osastot P4 ja kuntoutusosasto P1 (Espoo).

Haemme kesätöihin psykiatrisia sairaanhoitajia. Sijoituspaikkoina yllä mainitut osastot. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa.

Laillistettu sairaanhoitaja.

 Tehtävässä tarvitaan sairaanhoitajan tutkinto. Sairaanhoitajan sijaisuuteen voidaan ottaa myös sairaanhoitajan tai vastaavaa tutkintoa suorittava opiskelija, jolla on suoritettuna ko. opintoja vähintään 140 opintopistettä. Poikkeuksena edellisestä erikoissairaanhoidon tehtävien vaativuus saattaa edellyttää joissain yksiköissä 180 opintopisteen suoritusta.

 Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote, läsnäolotodistus ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

 Tehtävässä tarvitaan myös lääkeaineopin ja -laskennan hyvää hallintaa, hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus-, ryhmä- ja yhteistyötaitoja, sekä hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa. Aiempi terveydenhuoltoalan työkokemus luetaan eduksi.

 Sairaanhoitajan tehtävässä tarvitaan suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

 Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan ja ne täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Ensimmäiset kesätyöpaikat täytetään heti alkuvuodesta. Lisätietoja HUSin toiminnasta, eri sairaaloista ja toimipisteistä löydät kotisivuiltamme www.hus.fi

 Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.