Kesätyö Lähi- ja mielenterveyshoitaja Psykiatria

Kesätyö Lähi- ja mielenterveyshoitaja Psykiatria

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Kesätyö
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
16.3.2020 klo 01:13:21

Jatkuva haku: 
Ei

Psykiatriassa psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjalla on osastoja kolmessa sairaalassa:
Kellokosken sairaalassa psykoosikuntoutusosastot P60, P40 ja P50 ja oikeuspsykiatrian osastot P10, P20 ja P30 (Tuusula),
Peijaksen sairaalassa psykoosien hoito-osasto P1 (Vantaa) ja avohoidossa TEKO. Jorvin sairaalassa psykoosien hoito- ja vastaanotto-osastot P4 ja kuntoutusosasto P1 (Espoo).

Haemme kesätöihin lähi- ja mielenterveyshoitajia. Sijoituspaikkoina yllä mainitut osastot. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa.

Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan ja heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Tehtävässä tarvitaan lähi- tai perushoitajan tutkinto, ensisijaisesti sairaanhoidon ja huolenpidon tai ensihoidon koulutusohjelma ja Valviran todistus ammattipätevyyden tunnustamisesta.

 Mielenterveyshoitajan sijaisuuteen valittavalta edellytetään mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkintoa tai lähihoitajan tutkintoa suuntautumisvaihtoehtona mielenterveys- ja päihdetyö sekä Valviran todistus ammattipätevyyden tunnustamisesta.

 Lähi- ja perushoitajan sijaisuuteen soveltuvat myös sairaanhoidon AMK- (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö, ensihoitaja) opiskelijat, joilla on opintoja vähintään 60 opintopistettä.

 Lähi- ja perushoitajan tai mielenterveyshoitajan sijaisena sairaanhoidon AMK-opiskelija ei osallistu lääkehoidon toteuttamiseen.

 Opiskelijoiden tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

 Aiempi terveydenhuoltoalan työkokemus luetaan eduksi. Sijaisen tulee olla vähintään 18-vuotias.

 Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.