Hoitajia ja tukipalvelutyöntekijöitä kiireavuksi Yrjö ja Hanna Kodeille

Hoitajia ja tukipalvelutyöntekijöitä kiireavuksi Yrjö ja Hanna Kodeille

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat koulutukset: 
Koulutus: 
Ammattillinen perustutkinto
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Taso: 
Hyvä
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
25.3.2020 klo 07:12:14

Jatkuva haku: 
Ei

Huolehtiaksemme asukkaistamme ja työntekijöistämme varaudumme henkilöstötarpeen lisäykseen koronavirustilanteesta johtuen. Lähiviikkojen aikana lisätarvetta yksiköissämme on erityisesti lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä keittiö- sekä siivoustyöntekijöille.

Myös alan opiskelijat otetaan huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli sinulla on mahdollisuus auttaa vakituista henkilökuntaamme sekä asukkaitamme, voit jättää yhteystietosi täyttämällä oheisen hakemuksen tai voit myös olla suoraan yhteydessä kiinnostavan yksikön palveluesimieheen. Heidän yhteystietonsa löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Tätä työpaikkaa ei voi hakea duuniportaalin kautta. Haku osoitteessa: