Tontti-insinööri

Tontti-insinööri

Työsuhteen tyyppi: 
Vakituinen työ
Kokoaikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
26.6.2020 klo 11:56:05

Jatkuva haku: 
Ei

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme maankäytön palveluyksikköön vakinaiseen tehtävään

TONTTI-INSINÖÖRIÄ

Tontti-insinöörin tärkeimmät tehtävät ovat tonttien varaus- ja luovutuskirjavalmistelu sekä niihin liittyvät neuvottelut sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Luovutusprosessien kehittäminen ja sopimusseuranta ovat myös iso osa tehtäväkenttää. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden mukaan.

Kelpoisuusehtona on vähintään maanmittausalan amk-insinöörin tutkinto tai sitä vastaava aiempi tutkinto. Tehtävään valittavalla voi olla myös muu soveltuva korkea-asteen koulutus.

Edellytämme sinulta paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa sekä kiinnostusta työskennellä tiimissä. Eduksi luetaan kokemus kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaamisesta tai vahva työkokemus kiinteistökaupoista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät neuvottelutaidot sekä aikaansaava ote.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 28.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tontti-insinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3476,93 euroa/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset lisät. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen su 16.8.2020 mennessä osoitteessa http://www.tuusula.fi/tyopaikat. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa 26.6.-17.7. ja 3.8.-16.8.2020 maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, 040 314 4557, paivi.hamalainen@tuusula.fietunimi.sukunimi@tuusula.fi.