Nuoriso-ohjaaja, osa-aikainen, Riihikallion Kerts, 4 paikkaa

Nuoriso-ohjaaja, osa-aikainen, Riihikallion Kerts, 4 paikkaa

Työsuhteen tyyppi: 
Määräaikainen työ
Osa-aikatyö
Työn sijainti: 
Tuusula
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
_none
Työn alkamisaika: 
Sopimuksen mukaan
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
29.6.2020 klo 02:47:10

Jatkuva haku: 
Ei

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan vapaa-aikapalvelut järjestää lapsille ja nuorille alueellista, monipuolista ja laadukasta toimintaa vapaa-aikaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Haemme vapaa-aikapalveluihin

nuoriso-ohjaajia

Riihikallion nuorisotalo Kertsille määräaikaisiin työsuhteisiin 1.9.2020-16.6.2021. Työaika on enintään 20 tuntia viikossa.

Nuoriso-ohjaajan työnkuvaan kuuluu muun muassa nuorten osallisuuden sekä vaikutusmahdollisuuksien edistäminen kunnassa sekä sen toteuttaminen yhdessä muiden kanssa. Nuoriso-ohjaaja tukee ja ohjaa nuoria sekä nuorten ryhmiä. Nuoriso-ohjaaja järjestää ja organisoi nuorten tapahtumia sekä harrastetoimintaa nuorisotiloilla ja muissa toimintaan sopivissa tiloissa Tuusulassa. Nuorisotyötä tehdään myös kouluilla. Nuoriso-ohjaaja toimii aktiivisesti osana yhteisöä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, verkostotyön tuntemusta sekä kykyä työskennellä monenlaisissa työympäristöissä. Eduksi katsotaan työkokemus nuorten kanssa toimimisesta sekä nuoria innostava ja osallistava työote. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi työn ohella.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto. Lisäksi arvostamme nuorisotyön työkokemusta. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työ sisältää säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Lisätietoja antaa alueellisen nuorisotyön esimies Petteri Kemppainen, p. 040 314 2212 tai sp petteri.kemppainen@tuusula.fi

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 1.8.2020 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat