Työkokeilupaikkoja ViaDia-torilla

Työkokeilupaikkoja ViaDia-torilla

Työsuhteen tyyppi: 
Työkokeilu
Työharjoittelu
Työn sijainti: 
Järvenpää
Vaadittavat kielitaidot: 
Kieli: 
Suomi
Työn alkamisaika: 
Heti
Ilmoitusta on viimeksi muokattu: 
07.6.2018 klo 07:10:37

Jatkuva haku: 
Ei

NUORIA VIADIA-TORILLE TYÖKOKEILUUN!

Oletko nuori, joka ei vielä tiedä koulutuspolkuaan tai ei ole saanut töitä? Joskus nuoret ottavat aikalisän tai välivuoden ”mikä minusta tulee isona”- tyyppiselle pohdinnalle ja jotkut saattavat jäädä tyhjänkin päälle. Tässä vaiheessa työkokeilu on ollut monille nuorille erittäin hyvä asia ja ohjannut elämässä eteenpäin. Se kartoittaa työkokemusta, sosiaalinen arkuus lieventyy, työelämän pelisääntöjä tulee tutuksi ja itsetunto vahvistuu.

ViaDia Järvenpää ry pyrkii tarjoamaan nuorille polkuja työelämään työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan kautta. Tavoitteena on monimuotoinen, turvallinen ja kannustava työyhteisö, jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle.

ViaDia-torilla voimme tarjota monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa yhdistyvät asiakaspalvelu, markkinointi, myyntityö ja ihmisten kohtaaminen. Työilmapiiri pyritään pitämään avoimena, toinen toisiamme kunnioittavana, keskustelevana ja turvallisena. Myös palautteen antamista harjoitellaan. Tehtäväkirjo on monipuolinen ja vastuualue voi kasvaa tarvittaessa pienestä suureen.

Mikäli sinua kiinnostaa tämä mahdollisuus, niin ota yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Yhteydenotot ja lisätietoa:
Jappe Vilponen
jappe.vilponen(at)viadia.fi
050-460 9669
www.viadia.fi/jarvenpaa
http://viadia.fi/jarvenpaa/toimintakeskus-viadia/